Selling, the soulful way

Keuze uit de ONLINE training

en/of

de OFFLINE workshop

 

Data OFFLINE workshop: 26 en 27 april 2022 OF 6 en 7 oktober 2022

Locatie: Vlaanderen (tbd)

 

 

Verkopen op een manier die bij je past!

Kan dat? Ow yes!

In deze trainingen dompelen Greet Bunnens en Peter Snauwaert jou in de wondere wereld van soulful selling. We leren jou stap voor stap hoe jij beter, gemakkelijker en plezanter kan verkopen. In het gros van de sales trainingen leren ze jou de sales skills & competenties. Wij gaan breder en dieper. We putten uit onze jarenlange ervaring in marketing, branding & sales en leren je wat werkt en niet werkt. Dit is niet de typische training met de afgezaagde modellen en technieken. Het is een wervelende combinatie van praktische tips en theoretische background. En kies je voor de offline workshop, dan kies je voor heel veel interactie. Samen werken, samen leren. 

Ik doe mee ONLINE
Ik doe mee OFFLINE

"The no bullshit vibe vond ik heerlijk." - Charlotte

Dit is een sales training voor ondernemers...

maar wel net dat tikkeltje anders

Verkopen.... veel ondernemers vinden er niets aan en daardoor beginnen ze er liever niet aan. Ben jij ook zo'n ondernemer die soms wel eens denkt dat verkopen niets voor jou is? Laat je het liever aan iemand anders over omdat je denkt dat die daar veel beter in is of omdat je je er zelf ongemakkelijk bij voelt? Je stelt het verkopen uit of je gokt dat als je een goede personal brand hebt dat klanten wel naar je toe zullen komen?

We hebben het allemaal wel meegemaakt. Niemand wordt als verkoper geboren. Zowel Greet als Peter hebben hun spannende momenten gekend in het verkopen. Tot we ontdekten hoe sales wel plezant kan zijn. En dat leren we jou in deze interactieve offline workshop.

Hoe voer je een verkoopgesprek? Hoe ga je om met bezwaren? Hoe close je de deal? Hoe start je een gesprek? Hoe kom je tot een gesprek? Hoe ziet de customer journey eruit? Hoe creëer je leads?...

Dat is uiteraard belangrijk om te weten en dat leer je in veel sales trainingen en hier ook

Er is echter iets veel belangrijkers, vinden wij. En dat leer je niet in die trainingen. En wij gaan hier wél op in onze training Selling, the soulful way. De meeste sales trainers staan niet of amper stil bij de essentie en de intentie. Ook gaan de meesten nogal snel over de sales & money mindset. Wij weten dat als mensen niet in staat zijn vlot te verkopen dat het niet zozeer ligt aan de skills & competenties, maar net aan de elementen die we hier net benoemen. 

 

"De no nonsens aanpak spreekt me wel aan." - Vanessa

 

Eens je dat begrepen hebt... BAM 🔥 Een nieuwe wereld gaat voor je open. Laat maar komen die klanten!

De opzet van onze sales trainingen is vrij informeel en los. Niet te stijf en over-gestructureerd. Dat is onze stijl niet. Het is een wervelende combinatie van praktische tips en theoretische background.

Kies je voor de offline versie, dan kies je voor de nodige rollenspellen die zorgen voor de extra touch. Dit is echt een interactieve training. Je gaat niet naar huis zonder een geweldige boost, meer zelfvertrouwen en goesting om te gaan verkopen. 

Ook in de online versie gaan we het delen van kennis verpakt in meer dan 40 behapbare video's en handouts. De nodige rollenspellen met gasten zorgen voor de extra touch.

"Ik hou van de ongedwongen stijl." - Ina

In deze Trainingen "Selling, the soulful way" zal je het volgende leren en ontdekken...

 • Waarom wil je leren verkopen? 
 • Wat houdt jou al de hele tijd tegen om goed te verkopen?
 • Wat zijn de typische sales mythes?
 • Wat zijn de stappen in de customer journey? En hoe speel je hier op in? 
 • Hoe versterk je je Personal Brand?
 • Welke marketing technieken kan jij toepassen opdat jouw verkoopacties vlotter lopen?
 • Hoe start je een verkoopgesprek?
 • Hoe beëindig je een verkoopgesprek, ttz close je de deal?
 • Mag je "neen" zeggen tegen een klant? En indien ja, hoe doe je dat?
 • Hoe ga je om met bezwaren?
 • Hoe versterk je je sales & money mindset met de mindset boosters? 
 • Wat is de perfecte pitch? Bestaat dat wel? 
 • Hoe volg je op? 
 • En nog heel veel meer...

En vooral het is vlot en informeel gebracht. 

"Die twee geweldige mensen zijn supergoed op elkaar afgestemd. Zalig." - Fabina

Ik doe mee ONLINE
Ik doe mee OFFLINE

"Wanneer mensen niet succesvol zijn in verkoop, is dat vooral omdat de mindset niet goed zit." - Greet Bunnens

Greet Bunnens is niet je typische business coach. Ja, ze begeleidt jou in de groei van je bedrijf, alleen bewandelt ze niet constant de platgetreden paden. Ze helpt je je Personal Brand te versterken, je stem te laten horen en "het podium te pakken". Echter, het is niet omdat je een sterke Personal Brand hebt en je marketing goed zit, dat de verkoop vlot gaat. Dat is de reden waarom ze jou graag haar atypische manier van verkopen leert.  Greet is ruim 10 jaar ondernemer en ze verkocht zowel in de corporate wereld als aan de kleine zelfstandigen en particulieren. En dit zowel online als face2face, in 1-op-1 gesprekken en van op het podium aan grote groepen.  Contacteer Greet: +32 478 39 02 69 // [email protected]

Greet's website

"Voor het eerst heb ik het gevoel: yes, dit ga ik ook kunnen!" - Marijke

Deze Training "Selling, the soulful way" is geen typische theoretische training...

- We gaan je inspireren

- We geven je huiswerk

- Uiteraard krijg je ook praktische tips over het omgaan met bezwaren, het stellen van de goede vragen, de opbouw van een gesprek,... en onderbouwen we dit met een aantal door ons ontwikkelde handige modellen en bakken ervaring. 

- En alles met de nodige dosis humor en rock gehalte

- Dit is alleen voor de durvers onder ons

- Bij de online versie krijg je uiteraard ook toegang toe een leerplatform waar de opnames en handouts voor eeuwig ter jouwer beschikking zijn en waar je nog extra vragen kan stellen aan ons en aan elkaar.

- Tijdens de offline workshop samen aan de slag. We gaan oefenen, oefenen, oefenen

 

 

"Jullie energie is echt fantastisch. En dat straalt af op wie er deelneemt ." - Angélique

 Jouw investering?

Wil jij eindelijk kunnen verkopen in flow, ttz met gemak en met de beste resultaten? Wacht niet langer en investeer nu in jezelf, jouw business en jouw toekomst. De investering bedraagt 1000 euro (excl. BTW) voor de online training en 2000 euro (excl. BTW) voor de offline workshop.

Maar goed nieuws, we hebben vandaag een speciale actie lopen. Je krijgt 500 euro KORTING en betaalt tijdelijk slechts resp. 500 en 1500 euro (excl. BTW). 

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in!

 

Data OFFLINE workshop: 26 en 27 april 2022 of 6 en 7 oktober 2022

Locatie: Vlaanderen (tbd)

 

Soulful Selling ONLINE

500 euro

Normaal 1000 euro

 • 40+ video's & handouts
 • Oneindig toegang leerplatform
 • Deelname besloten Facebook groep
Ik doe mee ONLINE

Soulful Selling OFFLINE

Nu 1500 euro

Normaal 2000 euro!

 • 2 dagen workshop fysiek/offline
 • Locatie: Vlaanderen (tbd)
 • Alle drank en eten ingebrepen
 • Alle materiaal inbegrepen
 • Toegang besloten Facebook groep
 • Extra kortingen bij nieuwe trainingen
Ik doe mee OFFLINE

"Ik paste mijn mindset en intentie aan met verbluffende resultaten als gevolg." - Astrid

Frequently Asked Questions

"Als je wil uitblinken in sales, ontdek hun sales mindset aanpak. Het is een game changer." - Dylan

" Elke ondernemer dient de wereld te dienen door zijn product of service te verkopen. En ik help je graag om de definitie van verkoop opnieuw te definiëren" - Peter Snauwaert

Peter Snauwaert is Sales Director, podcaster en gitarist. Hij is al ruim 25 jaar gepassioneerd door sales, ondernemerschap, persoonlijke groei & mindset. Bovenal is hij gepassioneerd door passie. Zijn hart zingt vol vreugde als hij ziet dat mensen actie gaan ondernemen en het leven van hun dromen gaan leiden. Dat is de reden waarom hij vorig jaar een YouTube en podcast kanaal over sales startte. Dit leidde tot talloze vragen van ondernemers, managers en CEO's om hen te begeleiden op vlak van sales. Of het nu gaat over het verkopen van een podcast training of een miljoenencontract onderhandelen bij grote bedrijven, Peter heeft het allemaal gedaan.  Contacteer Peter: +32 498 88 15 82 // [email protected]

Peter's website

Waar wacht je nog op?

Schrijf je snel in en haal die deals binnen! 

Ik doe mee ONLINE
Ik doe mee OFFLINE