Jouw Personal Brand in 5 stappen

Ontdek wat Personal Branding is, waarom het belangrijk is en welke 5 stappen (het BRAND© model) jij dient te doorlopen als je je Personal Brand wil neerzetten.

"Greet en Karina zijn zeer professionele dames. Ze zijn to the point en geven geweldig advies. Ik raad alle bedrijven aan om met hen samen te werken voor Personal Branding en meer. Ze helpen u om zichtbaar te zijn, klanten aan te trekken en doelgericht te bouwen aan uw bedrijf."

Christine Morren
Zizoh

"Greet en Karina ondersteunden me oa op het gebied van 'Personal branding & Linkedin'. Door veel tips te delen, kon ik werk maken van mijn Personal Brand en pitch. Ik zou hen sterk aanbevelen op het gebied van personal branding in combinatie met sociale media."

Guido Vandaele
G-Perform

Ben jij ondernemer en je wil je beter onderscheiden van de concurrentie? Je wil erkend en herkend worden door jouw potentiële klant als dé expert in jouw domein? 

Personal Branding is de oplossing.

Leer in deze training welke 5 stappen je dient te zetten om jouw Personal Brand neer te zetten en krijg praktische, concrete tips hoe je dit allemaal kan toepassen! 

Je krijgt ook een werkboek als naslagwerk mee!

 

Jouw trainer: Greet Bunnens

Greet Bunnens

 

Het is Greet’s persoonlijke overtuiging dat er veel meer potentieel zit in onze ondernemers. De meesten hebben nog altijd de neiging zichzelf en hun zaak klein te houden. En dit is jammer want je kan zoveel meer bereiken als je je stem laat horen en jezelf laat zien, als je durft te groeien.

Het is dan ook Greet’s missie om ondernemers, die durven en willen, te begeleiden in hun groeitraject, groeien als persoon en met de business. Zodat we nooit meer klein hoeven te zijn.

Greet is een mens-mens en houdt van katten en honden. Een goed boek, een goed glas wijn, een goed gesprek, goed weer en goede humor kunnen haar altijd bekoren.

Favoriete quote:

"Be who you are and say what you feel. Because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind." – Dr Seuss

 

Volg haar op Facebook en LinkedIn

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.